Новорічна казка навколо нас

2021-12-27

/Files/images/gruden/20211222_110433.jpg

На порозі Рік Новий -
Добрий, світлий, чарівний.
Щастя, злагоду - усе,
Хай до хат він нам несе!

З настанням зими діти починають чекати дива - веселого і яскравого свята під назвою Новий рік! Час летить дуже швидко, і ось вже протягом кількох днів у « Калинці » весело та по - святковому гамірно, панує чудовий настрій та казкова атмосфера, калинчата святкують новорічне свято, найулюбленіше свято всіх дітей.

Пройшли новорічні святкові ранки і у кожній віковій групі нашого закладу. Кожне свято унікальне та неповторне, насичене художніми композиціями, піснями та іграми.

Святковий настрій дітям та гостям дарували казкові герої, ролі яких майстерно виконували працівники садочка: Папіженко Т.Д., Бауман С.Ю., Криволап В.І., Чорновол Н.М., Перехрест Т.І., Чорнобай К.М., Кривцова О.А.

Вони дбають про те, щоб кожне свято було особливим та неперевершеним вихователі, а створені ці чудові ранки під керівництвом Оксани Жиленко.

Надзвичайне різноманіття образів подарувало незабутні враження, чудовий настрій та казкову атмосферу всім гостям .

З Новим роком! Наближається свято і все частіше звучать ці вітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. То ж хай у кожного з Вас буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям, добром та дивами.

Щасливого Нового року всім бажають вихованці та працівники РЗДО «Калинка»!

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi