• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна рада на тему: «Підсумки роботи педагогічного колективу дошкільного закладу».

Педагогічна рада на тему: «Підсумки роботи педагогічного колективу дошкільного закладу».

2021-05-14

/Files/images/akts/7CD0ACCF-F54D-4688-9E2E-D267790C9CBE (1).jpeg

Відповідно до річного плану нашого закладу 14 травня відбулася педагогічна рада на тему: «Підсумки роботи педагогічного колективу дошкільного закладу». На педагогічній раді заслухали наказ завідувача Наталії Синявської про результати фронтальної перевірки. Особливу увагу, Наталія Григорівна, звернула на досягнення освітньої роботи педагогів , заходи щодо покращення роботи з дітьми у кожній віковій групі по відповідних напрямках та готовність дітей старших груп до навчання у школі.

По другому питанню слухали звіти про роботу за проблемними питаннями ,над якими працювали упродовж навчального року , вихователі та вузькі спеціалісти . Оскільки на початку навчального року напрямок роботи дошкільного закладу було змінено , рішенням педагогічної ради, на здоров’язберігаючий та здоров’язміцнюючий то і теми проблемних питань ,відповідно ,було змінено на нові, які відповідають напрямку роботи та роблять роботу всього закладу вцілому системною. У своїх звітах колеги ділилися як проблемами з якими вони зіткнулися працюючи над проблемним питанням так і позитивними змінами яких вдалося досягти за рік роботи. Обговорили яким чином можна покращити та активізувати роботу та мінімізувати при цьому недоліки .

По третьому питанню опрацювали план закладу на літній оздоровчий період 2020—2021 навчального року ,затверджений на першій педагогічній раді ,окремо та детально зупиняючись на кожному розділі .

Завідувач ДНЗ "Калинка" Наталія Синявська ознайомила присутніх з наказами щодо організації роботи та режиму ДНЗ в оздоровчий період та безпеку життєдіяльності.

Підсумкова педагогічна рада була плідною для всіх педагогічних працівників дошкільного закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi