… і у нас сьогодні свято!

2016-09-29

/Files/images/moya_stornka/DSCN0648.JPG

… і у нас сьогодні свято!!!

30 вересня вся дружна калинчина родина зібралася разом, щоб привітати один одного з чудовими осінніми святами, які йдуть майже поруч – з Днем дошкілля та Днем працівників освіти.

До цих свят вихованці разом з педагогами готувалися дуже старанно ретельно та творчо, адже хотіли створити яскраве свято та подарувати один одному чудовий настрій.

Діти з посмішками на обличчі, з своєю дитячою щирістю та неповторністю вітали працівників закладу: дарували пісні, вірші та разом з дорослими гралися в цікаву гру «Наше життя в «Калинці».

Дошкільнята представили для всіх театралізовану казку на новий лад «Теремок - Калинка», в якій із задоволенням грали ролі працівників «Калинки», починаючи з няні до завідуючої.

Щирими словами вдячності та солодким подарунком привітали нас і наші випускники, які ще зовсім недавно були вихованцями садочка, а зараз школярі, але нашу «Калинку» та всіх хто в ньому працює не забувають.

Чудовим сюрпризом на завершенням свята стали мультимедійні презентації про життя працівників в дитячому садочку, про нашу роботу та відпочинок, екскурсії та творчість. Всі присутні були задоволені святом та покинули його з чудовим настроєм, веселим сміхом та натхненням на подальшу плідну роботу.

/Files/images/moya_stornka/DSCN0628.JPG

/Files/images/moya_stornka/DSCN0630.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi