День знань в дитячому садку

2014-09-01

/Files/images/zavduvacha/DSC02441.JPG

День знань в дитячому садку!

Світ барвистий, веселковий ,

Різно-різно кольоровий,

Мов народжений красою,

Наче скроплений росою,

В чистих барвах, як обнова,

- Вся планета кольорова.

І на цій планеті діти

В мирі й дружбі хочуть жити

1 вересня - чудовий вересневий день, коли вся Україна відзначає яскраве, хвилююче й водночас урочисте свято – День знань. В цей день звідусіль лунає музика, теплі й лагідні слова – привітання і кожне серденько чи то школярика, чи то дорослого на мить завмирає коли чує заклик першого дзвінка!

У нашому садочку ранок також наповнився веселим щебетом дошкільнят. Так, для них цей день незвичайний, немов маленькі школярики вони сьогодні несміливо ступали у садочок, тримаючи у своїх тендітних рученятах букетики, а білосніжні бантики, на голівках дівчаток, вигравали на сонці. А хлопчики весело підморгуючи дівчаткам смикають за косички.
І ось, дзвінкими голосочками наповнилося подвір'я нашого дошкільного закладу. Дошкільнята розказували вірші про школу, співали пісні та грали в ігри, навіть спробували зібрати портфелик у школу.
Завідувач Наталія Григорівна привітала всіх дошкільнят з таким чудовим святом . Настала довгоочікувана мить, затамували подих усі, дзвенить дзвіночок і кличе до знань. З цієї митті розпочався новий навчальний рік, від якого ми чекаємо чогось нового і незвіданого. Ось так спробували дошкільнята відзначити День знань.

ВІТАЄМО ВСІХ З ДНЕМ ЗНАНЬ !

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi