• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Поетичний вечір, з нагоди Дня народження великого Кобзаря

Поетичний вечір, з нагоди Дня народження великого Кобзаря

2020-03-11

/Files/images/aaaa/3AA2BB52-5C95-4923-AE32-E696465CA50F.jpeg

Спадок, який залишив нащадкам Тарас Шевченко , став джерелом натхнення для багатьох сучасних митців. Завдяки креативному підходу та свіжому погляду, безліч текстів, образів, картин Кобзаря отримали друге життя у 21 столітті. Тому 206-й день народження Шевченка – це привід не лише вшанувати пам'ять великого Кобзаря, але і згадати творчість, яка не втрачає своєї актуальності у наші дні.

11 березня поетичний вечір, з нагоди Дня народження великого Кобзаря ,відбувся в дошкільному закладі « Калинка». Вихованці старшої «А» групи разом із своїм вихователем Богатир С.М. , музичним керівником Отькало В.М. та художнім керівником Жиленко О.В. провели чудовий творчий захід, до якого активно долучилися вихованці середньої та старшої «Б» груп. Декламували вірші великого поета,танцювали таночки в сучасній обробці на слова Кобзаря, співали пісні ,дивилися мультфільм про творчість Тараса Григоровича , ансамбль дитячих музичних інструментів виконав пісню у сучасній обробці «Зоре моя , вечірняя ».

Середня група з вихователем Броль Н.М. здійснили екскурсію в парк Шевченка до пам»ятника великому митцю з покладанням квітів.

Ось такий змістовний день пам»яті проходив сьогодні для вихованців « Калинка».


/Files/images/aaaa/1E3921FD-55DA-47C5-8472-EE2151A17B07.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 478

Коментарi