• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкові ранки“ Новорічна казка навколо нас “

Святкові ранки“ Новорічна казка навколо нас “

2019-12-20

/Files/images/vk/084C2258-6FCF-4950-9EEB-173832CD8D68(1).jpeg

З настанням зими діти починають чекати дива - веселого і яскравого свята під назвою Новий рік! Час летить дуже швидко, і ось вже протягом кількох днів у « Калинці » весело та по – святковому гамірно, панує удовий настрій та казкова атмосфера , калинчата святкують новорічне свято,найулюбленіше свято всіх дітей.В повітрі відчувається свіжий морозний подих красуні - Зими, наближаються новорічні дива, радісні свята та чудові подарунки.

Вже традиційно у ці святкові дні у садочку проходить виставка новорічних робіт та композицій“ Новорічна казка навколо нас “. Вироби до виставки готували працівники закладу та батьки разом з дітьми, майстерно втілюючи свої мрії та задуми у новорічних композиціях. Кожна робота надзвичайна, неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в нійчастинку своєї душі,створюючи свій образ, своє бачення новорічної казки.

Новорічні ранки проходили 18, 19 та 20 грудня у всіх вікових групах. Кожне свято унікальне ,неповторне та неперевершене , наповнене художніми композиціями, піснями, хороводами, та веселими іграми.Святковий настрій дітям та гостям дарували казкові герої, ролі яких майстерно виконували: вихователі Броль Н.М., Горбач І.Л., Марченко О.Ю., Папіженко Т.Д.,інструктор з фізичної культури Шведас-Семененко І.О., ассистент вихователя Чорновол Н.І. та завгосп Криволап В.І.

Дбають про те, щоб кожне свято було особливим та неперевершеним вихователі та помічники вихователів кожної з груп, а також музичні керівники Отькало В.М. та Жиленко О.В., дякуючи яким кожне свято оживає від художніх номерів, танців та композицій. Не стоять осторонь та активно беруть участь у святах та повсякденному житті садочка батьки, братики та сестрички наших вихованців. Завжди із задоволенням та ентузіазмом і атрибути до художнього номера підготують, і святкову композицію до виставки виготовлять,і участь у святковому дійстві приймуть.Новорічніподарунки для всіх діток ,вже традиційно, придбав Фонд Руслана Кузьменка.

Надзвичайне різноманіття образів подарувало незабутні враження, чудовий настрій та казкову атмосферу всімгостям .

З Новим роком! Наближається свято і все частіше звучать цівітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. То ж хай у кожного з Вас буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям, добром та дивами.

Щасливого Нового року всім бажають вихованці та працівники ДНЗ «Калинка»!

/Files/images/vk/20000BD9-C85B-4C92-8DD2-50D8A203D7DD.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 527

Коментарi