День українського козацтва

2019-10-11

/Files/images/veresen/osn/IMG_20191011_101842.jpg

Осінь багата та щедра не лише своїми дарами, а й святами. 14 жовтня вся країна святкуватиме день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем українського козацтва та Днем захисника України. У нашому дошкільному навчальному закладі завжди шанували українські традиції ,тому напередодні свята , 11 жовтня, у нашому закладі відбувся захід до Дня захисника України . Його підготували та провела разом з вихованцями середньої групи – вихователь Папіженко Т.Д. спільно з художнім керівником Жиленко О.В.

Хлопчики дуже хотіли довести всім присутнім, що вони гідні називатися справжніми козаками , надійними та витривалими захисниками , тому із великим задоволенням та завзяттям змагалися у спритності, сміливості та відвазі. Не відставали від маленьких козаків і дівчатка, які також залюбки брали участь у всіх естафетах та іграх. А ще співали пісні про Україну, про її волю і красу природи , танцювали та грали на дитячих музичних інструментах . Все свято було переплетене чудовими хореографічними композиціями, які викликали шквал аплодисментів серед присутніх гостей. Глядачі були дуже активними, вболівали та гучно аплодували малятам.

Свято видалося напрочуд веселим та яскравим, а присутнім стало зрозумілим, що наша країна, іі воля та майбутнє знаходиться в надійних руках.

/Files/images/veresen/osn/IMG_20191011_102623.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 630

Коментарi