• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна рада на тему : «Підсумки роботи педагогічного колективу дошкільного навчального закладу»

Педагогічна рада на тему : «Підсумки роботи педагогічного колективу дошкільного навчального закладу»

2019-05-30

/Files/images/atestatsya/3908B54E-D965-4BAB-8B6D-EF2E3BF18E2F.jpeg

Відповідно до річного плану нашого закладу 30 травня відбулася педагогічна рада на тему : «Підсумки роботи педагогічного колективу дошкільного навчального закладу». На педагогічній раді заслухали наказ завідувача Синявської Н.Г. про результати фронтальної перевірки. Особливу увагу, Наталія Григорівна, звернула на досягнення освітньої роботи педагогів та заходи щодо покращення роботи з дітьми у кожній віковій групі по відповідних напрямках.

Крім цього було розглянуто питання доцільністі використання проектів та презентацій в роботі з дітьми, яке висвітлив вихователь - методист Рябокляч В.П. Педагоги активно обговорювали це питання, обмінювалися думками, вносили пропозиції. Кожен мав свою точку зору, проте ніхто не заперечував, що ІКТ, мультимедійні презентації та проекти є необхідними в організації сучасного навчально – виховного процесу та позитивно впливають на всебічний розвиток дітей.

Завідувач ДНЗ "Калинка" Синявська Н.Г. ознайомила присутніх з наказами щодо організації роботи та режиму ДНЗ в оздоровчий період та безпеку життєдіяльності.

Педагогічна рада була цікавою та плідною.

Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi