Випускний вальс в ЗДО "Калинка"

2019-05-29

/Files/images/golovna/10B524FB-960A-43E7-9029-E52B72A19734.jpeg

29 травня прозвучав випускний вальс для старшої групи дошкільного навчального закладу « Калинка».

Такий важливий, зворушливий, особливий та надзвичайно хвилюючий момент у житті настав для випускників дошкільного закладу , їх батьків та працівників закладу. Вчорашні малюки, які ще не вміли розмовляти та самостійно вдягатися, стали сьогоднішніми допитливими, енергійними та ерудованими випускниками, які вже багато чого вміють: співають, малюють, танцюють, читають, рахують, а головне вміють товаришувати та дуже люблять рідну краіну і рідну родину.

Випускне свято зібрало багато гостей у музичному залі дитячого садочка. Бал був незвичайний, як завжди несхожий на попередні свята ,особливий тому і мав назву «Подорож на повітряній кулі». Всі пісні, вірші та недзвичайної краси чаруючі танцювальні композиції відповідали цій темі, так як і оформлення залу .

Випускники довго і з великим нетерпінням чекали свята, терпляче і наполегливо готувалися до нього разом з музичним і художнім керівником Жиленко О.В., та Отькало В.М.,і звичайно ж із своїми вихователями Расюк Ж.В. та Горбач І.О. Дякуючи спільній наполегливій та кропіткій праці свято було просто надзвичайним, хореографічні композиції та дійства, музичні колективні та сольні номери зачаровували своєю красою та самобутністю .

Цей день важливий не лише для діток та їхніх родин, але й для працівників закладу, які протягом чотирьох років з особливою теплотою, ніжністю та турботою дбали про малят та вкладали серця і душі у своїх вихованців. І не так вже й важливо, що їхня щоденна праця і турбота була мало помітною для сторонніх, але всі вони праля і кастелянша, завгосп і комірник, двірник і підсобний працівник, кухарі, медична сестра та помічники вихователів разом з педагогічним колективом закладу виростили і виплекали їх, наших випускників.

В добру путь Вам, любі наші випускники ! Для нас ви завжди будете нашими калинчатами!!!

Кiлькiсть переглядiв: 425

Коментарi