«Щедрі дарунки Миколая »

2018-12-19

/Files/images/svyata/IMG_20181219_103708.jpg

«Щедрі дарунки Миколая »

Довгоочікувана красуня – зима нарешті завітала до нашого краю. Чарівним пензлем торкалася вона до всього на своєму шляху і все довкола стало світлим , білосніжним, ніжним … Озирнувшись навколо розумієш, що світ став схожим на казку, все завмерло в очікуванні дива, а диво, трапляється лише з тими хто в нього вірить і чекає .

У нашому садочку і діти і дорослі вірять в чудеса, тому 19 грудня до нас завітав святий Миколай. Готувалися до цього святкового дня всією дружною калинчиною родиною заздалегідь: малята разом з батьками підготували чобітки для подарунків та створили з них дивовижну виставку, а вихователь середньої « Б» групи Рясько Я.О. разом із своїми вихованцями підготувала для всіх чудову розвагу «Щедрі дарунки Миколая ».

У чудовій та урочистій атмосфері зібралися всі разом у музичному залі, зазвучала чарівної краси мелодія і розпочалися справжнісінькі дива . Малята закружляли у запальному зимовому таночку, який підготувала хореограф Жиленко О.В. Діти розповідали святому про всі свої добрі справи, прославляли Миколая, співали пісні ,розказували віршики. Вже традиційно на свято завітали чарівні янголята, помічників святого Миколая , які обдарували всіх малюків солодощами та невеликими подарунками. Роль янголят на себе приміряли учні 11 класу , які самотужки зібрали кошти на подарунки малечі . Наприкінці свята дітлахи всіх груп отримали різноманітні подарунки від святого Миколая : іграшки та пазли , дидактичні та настільні ігри , солодощі та фрукти .

Віримо, що ця святкова мить надовго залишилася в дитячих спогадах , а їхніх серденьках житиме віра в казку, чудо, добро і хороших людей.

/Files/images/svyata/20181219_151301.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 424

Коментарi