ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В ЗДО « КАЛИНКА»

2018-09-28

/Files/images/pod_zdo/IMG_20180928_101627.jpg

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних закладів вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Від професіоналізму, педагогічної майстерності, терпіння, уваги, мудрості вихователів залежить доля кожного щасливого вихованця.

Вихованцям ДНЗ «Калинка» пощастило, бо саме тут працюють люди, які переймаються питаннями дошкільної освіти та вкладають свою душу, працю, зусилля, любов та творчість.

28 вересня вся дружна калинчина родина зібралася в затишній музичній залі, щоб привітати один одного з Днем працівників дошкільної освіти.

До цього свята вихованці разом з художнім керівником Жиленко О.В. та музичним керівником Отькало В.М. готувалися дуже старанно та творчо, адже хотіли створити яскраве та по – домашньому щире свято, подарувати всім працівникам чудовий настрій.

Діти з посмішками на обличчі, з своєю дитячою безпосередністю та неповторністю вітали всіх працівників закладу: дарували пісні, вірші та сонячні дитячі посмішки.

З привітанням та щирими побажаннями своїм працівникам виступила завідувач ЗДО «Калинка» Синявська Н.Г.

Родзинкою свята став перегляд цікавої кінострічки ( комедії) про дитинство, життя, творчість та відпочинок працівників закладу, яку підготувала та продемонструвала Жиленко О.В.

Всі присутні були задоволені святом та залишили його з чудовим настроєм, веселим сміхом та натхненням на подальшу плідну роботу.

/Files/images/pod_zdo/IMG_20180928_103215.jpg

/Files/images/pod_zdo/IMG_20180928_100420.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 398

Коментарi