• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкові ранки « Весняна ніжність для жінок »

Святкові ранки « Весняна ніжність для жінок »

2018-03-06

/Files/images/moya_nova/IMG_20180306_100003.jpg

Святкові ранки « Весняна ніжність для жінок »

Ось і настала весна! Незважаючи на погоду, наближається до нас із першими яскравими та теплими сонячними промінчиками чарівне свято весни, ніжності та жінок.

Разом з приходом весни у дошкільному навчальному закладі «Калинка» з 2 по 6 березня пройшли весняні свята у всіх вікових групах..

Святкові ранки були цікавими, різноманітними, особливими та неповторними. Дітлахи всіх груп б підготували цікаві музичні номери та хореографічні композиції. Проте всі їх об’єднувала глядацька аудиторія: вдячна, щаслива, задоволена. Це – мами та бабусі наших вихованців. В ці дні малюки особливо прагнули їм догодити: найкращі і найніжніші слова, художні номери, дбайливо маленькими рученятами виготовлені подаруночки, а також ігри та конкурси, в яких брали участь не лише діти, а і їхні татусі, матусі та бабусі. Все це викликало безліч позитивних емоцій: радість, задоволені посмішки малюків та сльози щастя на матусиних та бабусиних очах.

Свята готували та проводили вихователі груп разом з музичним керівником Отькало В.М. та художнім керівником Жиленко О.В. Особливою родзинкою свят були неперевершені танцювальні композиції вихованців та участь казкових героїв, яких грали працівники ДНЗ.

Кожен святковий ранок нагадував нам про те, що зовсім скоро все навколо оживе, задзюрчать струмочки, розквітнуть перші весняні квіти, голосніше защебечуть пташки, прийде справжня весна.

Вітаємо всіх зі святом весни, жіночності та краси!

Кiлькiсть переглядiв: 435

Коментарi