• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День доброти та любові в ДНЗ «Калинка»

День доброти та любові в ДНЗ «Калинка»

2018-02-14

/Files/images/nova_111/IMG_20180214_102807.jpg

День доброти та любові в ДНЗ «Калинка»

Творіть добро і лихо не спочине.Творіть добро, бо має бути так —Якщо ти добра від душі людина —Добро добром повернеться хоч як…

14 лютого відначають день святого Валентина, а 17 лютого у всьому світі День спонтанного прояву доброти. Ці свята неабияк пов’язані між собою, адже чи може існувати добро без любові, і навпаки. Мета свят полягає у безкорисливому та безмежному прояву доброти та любові стосовно всіх оточуючих та своїх рідних. Доброта і любов –це інколи елементарні речі, такі як подяка, похвала, щира посмішка, добрі слова, вибачення. Це збагачує наше життя добрими вчинками та корисними справами.

Саме темі доброти та любові був присвячений захід «Подорож у містечко доброти», підготований та проведений практичним психологом ДНЗ «Калинка» Чалою Ю.С. Діти розповідали про свої добрі вчинки, створивши «Дерево добрих справ», переглянули мультфільм «Просто так», визначали добрі та погані вчинки, перетворювали погані слова на хороші, робили тактильний масаж та пальчикову гімнастику.

Вихованці готувались до свята заздалегідь, приготувавши разом з батьками, різні смаколики у вигляді сердець, адже серце –це символ доброти та любові. По завершені подорожі практичний психолог провела вправу «Веселковий дощ» і пригостила цукерками малят та дорослих, що особливо підняло всім настрій.

Будьте завжди дружними, любіть один одного, поважайте, захоплюйтесь, даруйте добро та отримуйте від цього задоволення.

/Files/images/nova_111/IMG_20180214_104145.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1635

Коментарi