Новорічні ранки в «Калинці»

2017-12-27

/Files/images/novorchna/IMG_20171227_103629.jpg

На порозі Рік Новий -
Добрий, світлий, чарівний.
Щастя, злагоду - усе,
Хай до хат він нам несе!

З настанням зими діти починають чекати дива - веселого і яскравого свята під назвою Новий рік! Час летить дуже швидко, і ось вже протягом кількох днів у « Калинці » весело та по -святковому гамірно, панує чудовий настрій та казкова атмосфера , калинчата святкують новорічне свято, найулюбленіше свято всіх дітей.

22, 26 та 27 грудня проходили новорічні святкові ранки у кожній віковій групі. Кожне свято унікальне та неповторне, насичене художніми композиціями, піснями та іграми.

Святковий настрій дітям та гостям дарували казкові герої, ролі яких майстерно виконували: вихователі Степаненко О.К., Горбач І.Л., Ахмадієва С.Ю., та Капушева Т.О.

Дбають про те, щоб кожне свято було особливим та неперевершеним вихователі та помічники вихователів кожної з груп, а також музичні керівники Отькало В.М.. та Жиленко О.В. Не стоять осторонь та активно беруть участь у святах та повсякденному житті садочка батьки, братики та сестрички наших вихованців. Завжди із задоволенням та ентузіазмом і атрибути до художнього номера підготують, і святкову композицію до виставки виготовлять, і роль у святковому дійстві виконають .

Надзвичайне різноманіття образів подарувало незабутні враження, чудовий настрій та казкову атмосферу всім гостям .

З Новим роком! Наближається свято і все частіше звучать ці вітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. То ж хай у кожного з Вас буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям, добром та дивами.

Щасливого Нового року всім бажають вихованці та працівники ДНЗ «Калинка»!

Кiлькiсть переглядiв: 548

Коментарi