У «Калинці» новосілля…

2017-12-22

/Files/images/nr/DSCN2070.JPG

У «Калинці» новосілля…

Недаремно кажуть, що якщо довго про щось мріяти, то воно обов’язково здійсниться. Протягом довгого часу працівники, батьки та вихованці дошкільного навчального закладу «Калинка» мріяли про те, щоб садочок був теплим та затишним. І ось мрія здійснилася!

22 грудня 2017 року після капітального ремонту, відкрито наш дитячий садочок. Відремонтований дошкільний заклад урочисто відкривали: голова Київської обласної державної дміністрації Горган Олександр Любомирович, депутат Київської обласної ради Кузьменко Руслан Олександрович, в.о. голови Ржищівської міської ради, секретар ради Чорненька Крістіна Іванівна., голови сіл та керівники установ міста. Після того, як було перерізано символічну стрічку, директор дитячого садочка Синявська Н.Г., запросила гостей до музичної зали, де всіх чекав святковий концерт. Запашним короваєм зустріли діти дорогих гостей. Вихованці співали частівки, кружляли в таночках та дякували за теплий та затишний садочок.

Перед присутніми виступив голова Київської обласної держадміністрації Олександр Горган. Він висловив сподівання, що тепер в дитячому садочку буде завжди тепло і затишно, побажав працівникам успіхів у роботі, а малятам - бути чемними та наполегливими.

На згадку про садочок діти подарували гостям сувеніри – обереги з символом калини.

Колектив дошкільного навчального закладу «Калинка» дякує усім небайдужим людям, які долучилися до втілення цієї доброї справи .

/Files/images/nr/DSCN2008.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 503

Коментарi