«Ой хто, хто Миколая любить»

2017-12-19

/Files/images/nr/DSCN1913.JPG

«Ой хто, хто Миколая любить»

Чарівниця – зима завітала до нашого краю. Все навкруги стало світлим та білосніжним. Озирнувшись навколо розумієш, що світ став схожим на казку. Все, ніби завмерло, в очікуванні дива, а диво, як відомо, приходить до того, хто його чекає.

У нашому садочку і діти і дорослі вірять в чудеса, тому 19 грудня до нас завітав святий Миколай. Готувалися до цього дня ми заздалегідь, малята разом з батьками підготували чобітки для подарунків та створили з них дивовижну виставку.

Вихователь середньої групи Расюк Ж.В. разом із своїми вихованцями підготувала для всіх чудове свято «Ой хто, хто Миколая любить». У чудовій та урочистій атмосфері зібралися всі разом у музичному залі, зазвучала чарівної краси мелодія і розпочалися дива . Дівчатка – зірочки закружляли у зимовому таночку, який підготувала хореограф Жиленко О.В. Діти розповідали святому про всі свої добрі справи, прославляли Миколая, співали пісні ,розказували віршики, зустрічали чарівних янголят. Для всіх малят став сюрпризом мультфільм « Машині казки», про святого Миколая, в якому розповідалося про Ябиду та те, що потрібно буди чесними, добрими та сміливими.

Наприкінці свята дітлахи отримали різноманітні подарунки: іграшки, дидактичні ігри та пазли.

Так хочеться щоб у ця святкова мить надовго залишилася в дитячих спогадах , а в серденьках жила віра в чудо, добро і хороших людей.

Кiлькiсть переглядiв: 482

Коментарi