• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічні дива для воїнів АТО від «калинчат»

Новорічні дива для воїнів АТО від «калинчат»

2017-12-18

/Files/images/noviy_rk/VipTalisman3.jpg

Надворі панує грудень, все навколо біле та чисте. Так приємно спостерігати з вікна теплого та затишного дитячого садочка, як кружляють та падають на землю прозорі сніжинки. В такі моменти світ здається світлим, мирним та добрим. Проте, варто лише поринути у реальність, як починаєш розуміти, що там, на Сході, у зоні АТО також зима, але вона зовсім інша - тривожна, напружена та неспокійна.

Сьогодні, на передовій знаходяться десятки тисяч патріотів нашої держави: мужніх, відважних, сміливих та сильних людей. Вони щоденно оберігають наш мир та спокій. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях, чекаючи на одужання. Усім їм, як ніколи, потрібні підтримка, увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.

Наближаються новорічні та Різдвяні свята, час, коли кожен вірить в диво. Вихованці нашого дитячого садочка, хоч іще зовсім маленькі, але в черговий раз, разом з батьками та вихователями підготували подарунки, намамалювали малюнки та передавали їх воїнам АТО.

18 грудня до нашого дитячого садочка завітала добра знайома - волонтер Герасименко Людмила Степанівна та розповіла малятам про те, що вона разом з іншими небайдужими людьми поїде до шпиталю, де лікуються наші герої. Вона зазначила, якою важливою для наших воїнів є підтримка від найменших, тобто від діток, адже їхні малюнки та подарунки завжди підтримують воїнів та надихають на одужання.

Сподіваємося, що роботи «калинчат» стануть справжніми оберегами для наших героїв символами перемоги та частинкою новорічного дива!

Слава Україні!!!

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi