Калейдоскоп осінніх свят в Калинці

2017-10-26

/Files/images/veresen/IMG_20171026_104854.jpg

Калейдоскоп осінніх свят в Калинці

Облітає листя з дерев, вітер лоскоче щоки осінньою прохолодою, сумним ключем відлітають у вирій журавлі, а ми радіємо! Ще б пак, адже осінній дивограй зазирнув до нашого садочка в гості та приніс із собою незвичайні та веселі свята. Осінні свята - найбільш очікувані малятами, зігріті теплом літа, наповнені ароматом стиглих яблук і щедро розмальовані осінньою палітрою…

25 жовтня вихованці середньої групи разом з вихователем Расюк Ж.В. запросили всіх на осінній карнавал, на який завітала і Шапокляк. Вона викрала яскраві осінні кольори і не пускала красуню – осінь до дітей. Для того, щоб допомогти осені повернутися, малята розповідали вірші, співали пісні, кружляли у хороводі кленового листя, перетворювалися на блакитні краплинки і танцювали танець дощику. І тоді, під ніжну мелодію вальсу, завітала до залу Осінь – яскрава, різнобарвна та красива. Вона погралася з дітками в гру, допомогла їм прикрасити похмуре вбрання Шапокляк осінніми листочками та подарувала величезну корзину своїх дарунків. На завершення свята дошкільнята подарували своїм батьками осінні листівки, які вони виготовили власними руками.

Ефектним завершенням осіннього калейдоскопу став «Осінній ярмарок», на який гостинно запросила, 26 жовтня, вихователь старшої «А» групи Богатир С.М. разом із своїми вихованцями. Всі разом здійснили захоплюючу подорож із зупинками, кожна з яких була особливою та загадковою. Діти відчули себе в ролі кореспондентів каналу «Осінь», гралися у гру, були справжніми «покупцями та «продавцями» на ярмарку, проте купували на ньому не за гроші, а за таланти.

Дошкільнята співали пісні про осінь, щедрий урожай, про рідну Україну. Їхні голосочки бриніли та переливалися, ніби дзвіночки. Музичні номери підготувала з дітьми музичний керівник Отькало В.М.

А який же ярмарок без запальних танців? Хореограф Жиленко О.В. знову здивувала всіх танцювальними композиціями, які підготувала з малятами. Кожен номер – це театральна постановка. Всі вони були особливими та неповторними, насиченими любов»ю до рідного краю та нотками патріотизму, що складалися в єдину чарівну мелодію. Таночки були такими колоритними та незвичайними, що викликали шквал аплодисментів, слова щирої подяки та захоплення з вуст батьків та колег.

Осінній ярмарок видався дуже веселим, яскравим та гомінким, Всі присутні отримали багато позитивних та незабутніх вражень. Сподіваємося, що не зважаючи на похмуру осінню погоду, святковий та сонячний настрій надовго залишиться у нашому садочку.

/Files/images/veresen/IMG_20171025_102814.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 488

Коментарi