Посвята калинчат в козачат

2017-10-18

/Files/images/jovten/DSCN1683.JPG

Посвята калинчат у козачат

Я козак і ти козак,
Я вояк і ти вояк,
Щоб в бою стояти мужньо
Ми повинні бути дружні.
Ми хоробрі вояки –
Побратими-козаки.

Осінь багата та щедра не лише своїми дарами, а й святами. Зовсім недавно, 14 жовтня, ми святкували день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем українського козацтва та днем захисника України. У нашому дошкільному навчальному закладі завжди шанували українські традиції тому, 18 жовтня, відбувся захід, що мав назву «Посвята в козачата». Його підготували та провела разом з вихованцями старшої групи «Б» – вихователь Степаненко О.К., художній керівник Жиленко О.В. та музичний керівник Отькало В.М.

Діти дуже хотіли довести всім присутнім, що вони гідні називатися справжніми козаками та козачками. Калинчата змагалися у спритності, сміливості та відвазі. Для того, щоб стати справжніми козаками, долали різні перешкоди: перетягували канати, перестрибували підводні камені, стрибали в мішках, робили заготовку продуктів для справжнього українського борщу. А ще співали пісні про Україну, про її волю та красу природи. Все свято було переплетене чудовими хореографічними композиціями, які викликали шквал аплодисментів серед присутніх гостей.

Глядачі були дуже активними, вболівали та аплодували учасникам.

Пройшовши всі випробування, наші калинчата отримали нагороди та довели, що вони справжні козаки, які здатні захищати свою рідну Україну. На закінчення свята хлопці дали клятву козаків та запевнили, що наша Батьківщина в надійних руках.

Свято видалося напрочуд веселим та яскравим.

/Files/images/jovten/DSCN1653.JPG

/Files/images/jovten/DSCN1616.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 434

Коментарi