Всесвітній день посмішки!

2017-10-04

/Files/images/zahodi/20171004_105233.jpg

Всесвітній день посмішки!

Щороку у першу неділю жовтня відзначають веселе та добре свято - Всесвітній день посмішки. Посмішка – це дивовижна річ, її можна подарувати кожному, вона нічого не коштує, її вартість безцінна. За допомогою посмішки ми наповнюємося щастям, здоров’ям і даруємо радість, тепло людям, заряджаємось позитивом та натхненням на весь день.

Напередодні відзначення Всесвітнього дня посмішки у дошкільному навчальному закладі «Калинка» теж було весело, сонячно та позитивно, незважаючи на те, що на вулиці йшов дощ. А організатором святкового настрою стала практичний психолог Чала Ю.С., яка провела заняття з дошкільнятами на тему «Емоції». Діти навчилися тренувати свої емоції, познайомились зі способами підвищення настрою, танцювали флешмоб «Поділися посмішкою», виготовили смайлики, які відповідали їхньому настрою та взяли участь у створенні власної колекції посмішок.

Практичний психолог створила позитивну атмосферу та подарувала заряд бадьорості на весь день не тільки діткам, а й педагогам. Для педагогів за планом роботи було проведено групову консультацію на тему «Як створити психологічно-комфортне середовище для кожної дитини у групі дошкільного навчального закладу». Скориставшись можливістю Чала Ю.С. вирішила відволікти наших заклопотаних педагогів від роботи та допомогла їм створити власний психологічний комфорт і хороший настрій. Всі разом дружно заповнювали плакат «Колекція теплих слів», куди записували хороші слова і побажання. Грали в лотерею «Передбачення на майбутнє», де кожен ставав щасливим власником віртуального квитка чи то на море, чи то до підвищення на роботі. Також Чала Ю.С. провела методику «Крапка», чим допомогла педагогам правильно спланувати свій робочий день. Під музичний супровід учасники консультації провели вправу з релаксації, уявляючи себе на курорті (вправа «Море»). Потім присутні отримали рекомендації щодо створення психологічно-комфортного середовища для кожної дитини в групі дитячого садочка. Також педагоги долучились до створення колекції посмішок, намалювавши свій настрій на смайликах. В кінці заняття кожен висловив свої думки та побажання практичному психологу щодо проведеного заходу. Учасники залишили позитивні відгуки та враження, із хорошим настроєм завершили бесіду.

Від щирого серця хочеться привітати всіх вас із цим чудовим святом і побажати гарного настрою. Посміхайтеся, навіть якщо вам сумно. Посміхайтеся просто так, навіть незнайомим людям.

/Files/images/zahodi/20171004_105151.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 1200

Коментарi