ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В ДНЗ "КАЛИНКА"

2017-09-22

/Files/images/veresen/DSCN1499.JPG

Професійне свято в «Калинці»

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних закладів вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Від професіоналізму, педагогічної майстерності, терпіння, уваги, мудрості вихователів залежить доля кожного щасливого вихованця.

Вихованцям ДНЗ «Калинка» пощастило, бо саме тут працюють люди, які переймаються питаннями дошкільного віку та дошкільною освітою загалом і вкладають свою працю, зусилля, любов та творчість.

22 вересня вся дружна калинчина родина зібралася в затишній музичній залі, щоб привітати один одного з Днем працівників дошкільної освіти.

До цього свята вихованці разом з художнім керівником Жиленко О.В. та музкерівником Отькало В.М. готувалися дуже старанно та творчо, адже хотіли створити яскраве та по – домашньому щире свято, подарувати всім працівникам чудовий настрій.

Діти з посмішками на обличчі, з своєю дитячою безпосередністю та неповторністю вітали всіх працівників закладу: дарували пісні, вірші та неперевершені хореографічні композиції та сонячні дитячі посмішки.

З привітанням та щирими побажаннями своїм працівникам виступила завідувач ДНЗ «Калинка» Синявська Н.Г.

Родзинкою свята стало привітання «заморського гостя», роль якого майстерно виконала вихователь Степаненко О.К.

Всі присутні були задоволені святом та залишили його з чудовим настроєм, веселим сміхом та натхненням на подальшу плідну роботу.

/Files/images/veresen/DSCN1508.JPG

/Files/images/veresen/DSCN1544.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 473

Коментарi