• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності

Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності

2017-03-23

/Files/images/zahodi/IMG_20170323_130454.jpg

Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності

З раннього дитинства, з перших років життя дитини починається плекання національної свідомості й самосвідомості, прищеплення моральних ідеалів та ціннісних орієнтирів, тому одним із пріоритетних завдань педагогічного колективу нашого дошкільного навчального закладу є патріотичне виховання дітей дошкільного віку.

Відповідно до річного плану нашого закладу 23 березня відбулася педагогічна рада на тему: «Патріотичне виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності». На педагогічній раді заслухали наказ завідувача Синявської Н.Г. про результати тематичної перевірки. Особливу увагу, Наталія Григорівна, звернула на заходи щодо покращення роботи з патріотичного виховання дітей.

Крім цього були розглянуто питання актуальності патріотичного виховання в сучасних умовах, використання нових форм та методів з патріотичного виховання. Педагоги обговорили питання взаємозв’язку екологічного та патріотичного виховання, як єдиної системи; обмінялися думками та внесли свої пропозиції щодо використання ІКТ в подальшій роботі. Кожен мав свою точку зору, проте ніхто не заперечив, що виховання всебічно – розвиненої особистості та патріотизму є одними з головних завдань педагога.

Кiлькiсть переглядiв: 565

Коментарi