• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святковий ранок «Т.Г.Шевченко – наш Кобзар»

Святковий ранок «Т.Г.Шевченко – наш Кобзар»

2017-03-10

/Files/images/bezpeka/IMG_20170310_104252.jpg

Т.Г.Шевченко – наш Кобзар

В історії кожного народу є люди, які завжди символізуватимуть силу, мужність волю, прагнення до кращого майбутнього для свого народу. Такою людиною для нас є Тарас Григорович Шевченко - вірний Син України.

Кожна дитина, вже з перших років свого життя, чує його вірші, запам’ятовує та розуміє їх. Вони стають такими близькими кожному серцю, що мимоволі закарбовуються на все життя та стають своєрідними життєвими принципами.

10 березня в нашому дошкільному закладі відбувся святковий ранок «Т.Г.Шевченко – наш Кобзар», присвячений 204 - річниці з дня народження Т.Г.Шевченка. Свято проходило у формі усного журналу, сторінки якого розкривала вихователь середньої «Б» групи Моторна Н.М., де знайомила дошкільників з життям та творчістю Т.Г.Шевченка. Особливу увагу вона приділила дитячим та юнацьким рокам його життя, де Тарас робив перші кроки як художник і поет.

Окрасою свята стала чудова хореографічна композиція «Шана Кобзареві», яку підготувала разом із учасниками гуртка «Джерельце», художній керівник Жиленко О.В.

А діти читали та слухали вірші, співали пісні, показали свої знання в цікавій вікторині «Знавці поезії Тараса Шевченка». Закінчилося свято переглядом відеоролика про Шевченка – художника та прослуховуванням всесвітньовідомої пісні «Реве та стогне Дніпр широкий».

/Files/images/bezpeka/IMG_20170310_104422.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 342

Коментарi