• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкові ранки «Весняний подарунок для матусі»

Святкові ранки «Весняний подарунок для матусі»

2017-03-09

/Files/images/bukleti/IMG_20170303_105711.jpg

Святкові ранки «Весняний подарунок для матусі»

В дошкільному навчальному закладі «Калинка» 3, 6 та 7 березня у всіх групах урочисто відбулися святкові ранки, присвячені святу Весни, ніжності, жіночності та краси.

Святково прикрашений музичний зал, власноруч виготовлені подарунки, задоволені посмішки малюків та сльози щастя на маминих очах. Ось таким був кожен святковий ранок у закладі. Свято у кожній групі було різним, своїм, особливим, унікальним, неповторним. У кожної групи були власні музичні номери та хореографічні композиції. Проте всі їх об’єднувала глядацька аудиторія: вдячна, щаслива, задоволена. Це – мами та бабусі наших вихованців. В ці дні малюки особливо прагнули їм догодити: найкращі і найніжніші слова, художні номери, дбайливо маленькими рученятами виготовлені подаруночки, а також ігри та конкурси, цього дня все було про них і для них – наших любих мам та бабусь. Святкові ранки готували та проводили вихователі груп.

Також до нашого садочка на один із святкових ранків завітали гості – в.о.міського голови, секретар ради Чорненька К.І. та завідувач міського відділу освіти Горбенко Н.Б. Вони привітали зі святом всіх присутніх на святі жінок та побажали всіляких гараздів.

Окрасою свят були таночки та танцювальні композиції, які підготувала з вихованцями хореограф Жиленко Оксана Володимирівна.

Все навколо ожило: задзюрчали струмочки, розквітли перші весняні квіти, защебетали пташки, ніби промовляючи:

- Зі святом вас , дорогі жінки! Святом весни , жіночності та краси !

/Files/images/bukleti/IMG_20170303_110118.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 352

Коментарi