«Ой хто, хто Миколая любить»

2016-12-19

/Files/images/anmatsya/dgVjgaMEqYE.jpg

Чарівниця – зима завітала до нашого краю. Все навкруги стало світлим та білосніжним. Озирнувшись навколо розумієш, що світ став схожим на казку. Все, ніби завмерло, в очікуванні дива, а диво, як відомо, приходить до того, хто його чекає.

У нашому садочку і діти і дорослі вірять в чудеса, тому 19 грудня до нас завітав святий Миколай. Готувалися до цього дня ми заздалегідь, малята разом з батьками підготували чобітки для подарунків та створили з них дивовижну виставку.

Вихователь середньої групи Моторна Н.М. разом із своїми вихованцями підготувала для всіх чудове свято «Ой хто, хто Миколая любить». У чудовій та урочистій атмосфері зібралися всі разом у музичному залі, зазвучала чарівної краси мелодія і розпочалися дива . Дівчатка – зірочки закружляли у зимовому таночку, який підготувала хореограф Жиленко О.В. Діти розповідали святому про всі свої славні діла, прославляли Миколая, співали пісні ,розказували віршики, зустрічали чарівних янголят. Для всіх малят став сюрпризом мультфільм про святого Миколая, в якому розповідалося про те, що потрібно буди чесними, добрими та сміливими.

Наприкінці свята дітлахи отримали різноманітні подарунки: іграшки, дидактичні ігри та пазли.

Так хочеться щоб у ця святкова мить надовго залишилася в дитячих спогадах , а в серденьках жила віра в чудо, добро і хороших людей.

Кiлькiсть переглядiв: 390

Коментарi