Створюємо дива своїми руками

2016-12-12

/Files/images/zimonka/DSCN0882.JPG

Стрімко наближається час новорічних та різдвяних свят. Новий рік і Різдво — це чудові, веселі та довгоочікувані свята, з своїми звичаями, традиціями та героями.

До цих свят готуються як дітлахи, так і дорослі: шиють незвичайні костюми, вчать вірші, пісні, таночки; готують кулінарні шедеври та традиційні страви; прикрашають домівки та вічнозелені ялинки, які є головним символом зимових свят.

До Нового року та Різдва готуються вихованці й працівники дошкільного навчального закладу «Калинка». Дітлахи разом з батьками виготовляють чудові чобітки для подаруночків св. Миколая та діда Мороза, малюють малюнки та пишуть листи.

Працівники садочка працюють в постійно діючій творчій групі, яка відтворює свої задуми в незрівняних виробах та чудових тематичних композиціях. Ось і сьогодні

наші педагоги зібралися разом, щоб виготовити новорічні прикраси для міської ялинки. Виготовлення новорічних іграшок власними руками – цікавий процес, який не лише розкриває творчі здібності, але й дарує можливість поспілкуватися з колегами та поділитися своєю майстерністю. Сподіваємося, що кольорові цукерки та чарівні подарунки, стануть окрасою новорічної ялинки та даруватимуть ржищівчанам та гостям міста чудовий настрій протягом зимових свят.

/Files/images/zimonka/DSCN0885.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 384

Коментарi