Тиждень дорожнього руху в Калинці

2015-11-11

/Files/images/novini/IMG_20161111_084707.jpg

В дошкільному навчальному закладі «Калинка» з 07.11. по 11.11. 2016 проходив Тиждень безпеки дорожнього руху, під час якого педагоги знайомили малюків із правилами поведінки на дорогах, у громадському транспорті та продовжували виховувати дбайливе ставлення до свого здоров’я і життя.

Протягом тижня діяла виставка методичної, художньої літератури та наочних посібників з безпеки дорожнього руху, для молодих спеціалістів вихователь – методист надала консультації по проведенню занять з безпеки дорожнього руху.

Вихователі всіх груп провели консультації для батьків з безпеки дорожнього руху на тему: «Поведінка дітей на дорозі – відображення наших звичок», знайомили малят із правилами безпеки на дорозі за допомогою дидактичних, сюжетно – рольових та рухливих ігор, бесід та моделювання ситуацій під час яких закріпили знання з правил дорожнього руху та повторили правила безпечну поведінку на вулиці.

У всіх вікових групах пройшли заняття з безпеки дорожнього руху за тематикою:

- «Безпека на дорозі – безпека життя»;

- «Живи цікаво та безпечно»;

- «Дитина – пасажир».

Для попередження дорожньо-транспортного травматизму були виготовлені спеціальні пам’ятки, які допоможуть батькам правильно роз’яснювати дітям правила дорожнього руху і прививати навички дисциплінованості на вулицях і дорогах

Вихованці старшої та середніх груп разом з вихователями здійснили екскурсії на перехрестя та до пішохідного переходу, де спостерігали за правильністю переходу вулиці пішоходами. Свої спостереження та набуті знання діти показали на практичних заняттях з пішохідного переходу.

Кожного тижня у всіх садових групах у ІІ половину дня проводяться заняття з безпеки життєдіяльності, де діти отримують та закріплюють знання з пожежної безпеки, правил дорожнього руху та запобігання травматизму.

Підсумком тижня знань безпеки був перегляд дитячих відеофільмів з безпеки дорожнього руху та бесіди по засвоєнню набутих знань. Всі діти показали хороші результати./Files/images/novini/IMG_20161111_084628.jpg

/Files/images/novini/IMG_20161111_084114.jpg/Files/images/novini/IMG_20161111_083604.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi