• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Подарунки воїнам АТО. Зустріч з волонтером Герасименко Л.С.

Подарунки воїнам АТО. Зустріч з волонтером Герасименко Л.С.

2016-10-18

/Files/images/moya_stornka/xUiNWfMqjvk.jpg

Минулого тижня вся країна святкувала День захисника України. Ми вітали мужніх, відважних, сміливих та сильних людей, які щоденно оберігають наш мир та спокій. Свято минуло, але ми ні в якому разі не забуваємо наших Героїв, які ризикуючи своїм життям, захищають нашу рідну землю.

Вихованці нашого дитячого садочка разом з батьками та вихователями підготували подарунки для воїнів АТО. Дошкільнята малювали малюнки, виготовляли сувеніри та обереги, використовуючи патріотичну символіку. З допомогою батьків написали душевні листи нашим воїнам - захисникам, щоб підтримати їх добрим словом в цей складний час та висловити свою вдячність. Кожен вихованець в свій подарунок вклав частинку свого дитячого сердечка та надію про чисте, мирне небо, про життя в країні без війни.

18 жовтня до нашого дитячого садочка завітала волонтер Герасименко Людмила Степанівна, яка розповіла малятам про те, якою важливою для наших воїнів є підтримка від найменших, адже вони дуже люблять подарунки від діток та чекають на них, і зроблять все, щоб у дітей було щасливе майбутнє та мир на нашій землі .

Подарунки та сувеніри від калинчат згодом відправляться на Схід, та, сподіваємося, стануть справжніми оберегами та символами перемоги!

Слава Україні!!!

/Files/images/moya_stornka/AahADKxIKmU.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 608

Коментарi