• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки дитини в ДНЗ "Калинка"

Тиждень безпеки дитини в ДНЗ "Калинка"

2016-09-23

/Files/images/moya_stornka/IMG_20160923_094840.jpg

З 19 по 23 вересня 2016 року в дошкільному навчальному закладі «Калинка » проходив Тижденьбезпеки дитини.

Заходи, заплановані під час тижня безпеки дитини були спрямовані на поліпшення якості освітнього процесу з питання формування у кожної дитини активної позиції щодо власної безпеки.

В рамках тижня було виконано всі заплановані заходи.

З працівниками закладу проведені інструктажі по охороні життя та здоров’я дітей в ДНЗ».

Для педагогів була організована та діяла протягом тижня виставка методичної, художньої літератури та наочних посібників з безпеки життєдіяльності дитини.

Вихователі всіх груп провели бесіди з батьками по запобіганню та профілактиці дитячого травматизму, а також консультацію на тему: «Як зробити свій дім безпечним для дітей».

Педагоги знайомили малят із правилами безпеки на заняттях, прогулянках, використовуючи дидактичні, сюжетно – рольові, рухливі ігри, бесіди, пішохідні переходи,моделювання ситуацій.

У інформаційних куточках для батьків «Безпека дитини» були виставлені пам’ятки із питань безпеки життєдіяльності та надання першої медичної допомоги. Спеціально для батьків розроблено буклет «Безпека дитини – спокій родини».

Всі вихованці дошкільних груп мали змогу переглянути відеоролики «Уроки обережності тітоньки Сови». Переглянувши мультфільм, діти ознайомилися з важливими правилами безпечного життя.

Кожного тижня у всіх садових групах у ІІ половину дня проводяться заняття з безпеки життєдіяльності, де діти отримують та закріплюють знання з пожежної безпеки, правил дорожнього руху та запобігання травматизму.

Підсумком тижня безпеки стала розвага «Абетка безпеки», діти показали всі свої знання по безпеці в різних життєвих ситуаціях.

/Files/images/moya_stornka/IMG_20160923_095148.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi