День знань в "Калинці"

2016-09-01

/Files/images/pratsvniki_dnz/DSCN0579 - копия.JPG

День знань в дитячому садку!

Світ барвистий, веселковий ,

Різно-різно кольоровий,

Мов народжений красою,

Наче скроплений росою,

В чистих барвах, як обнова,

- Вся планета кольорова.

І на цій планеті діти

В мирі й дружбі хочуть жити

1 вересня - чудовий вересневий день, коли вся Україна відзначає яскраве, хвилююче й водночас урочисте свято – День знань. В цей день звідусіль лунає музика, теплі й лагідні слова – привітання і кожне серденько чи то школярика, чи то дорослого на мить завмирає коли чує заклик першого дзвінка!

У нашому садочку ранок також наповнився веселим щебетом дошкільнят. Так, для них цей день незвичайний, немов маленькі школярики вони сьогодні несміливо ступали через поріг садочка, тримаючи у своїх тендітних рученятах букетики, а білосніжні бантики, на голівках дівчаток, вигравали на сонці. А хлопчики весело підморгуючи дівчаткам смикають за косички.
Дзвінкими голосочками наповнився музичний зал нашого дошкільного закладу.

І ось почалася казка « Калинчин теремок», де діти старшої групи з захопленням грали ролі працівників садочка ( вихователя, няні, кухаря, завідувача, методиста…). Дітлахи розповідали вірші, співали пісні про садочок та нашу Україну, танцювали таночки та разом з дорослими грали в ігри.

На нашому святі були присутні почесні гості: депутат обласної ради Кузьменко Руслан Олександрович, в.о.міського голови Чорненька Крістіна Іванівна, в.о.завідувача відділу освіти Горбенко Надія Іванівна, завідувач методичним кабінетом Тріщун Людмила Миколаївна, які привітали всіх присутніх із святом та сказали багато добрих слів.


Завідувач Наталія Григорівна теж привітала всіх дошкільнят, батьків та колег з таким чудовим святом . З цієї митті розпочався новий навчальний рік, від якого ми чекаємо чогось нового і незвіданого. Ось так калинчата відзначили День знань.

ВІТАЄМО ВСІХ З ДНЕМ ЗНАНЬ !

/Files/images/pratsvniki_dnz/DSCN0588.JPG

/Files/images/pratsvniki_dnz/DSCN0575.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 415

Коментарi