Випускні бали в "Калинці"

2016-05-26

/Files/images/metodichna/DSCN1864.JPG

Закружляв і впав листочок,

Допобачення, садочок!
Ти нас кожен день стрічав —
Другим домом діткам став!

25 та 26 травня прозвучали випускні вальси для старших груп дошкільного навчального закладу « Калинка».

Такий важливий, зворушливий, особливий та надзвичайно хвилюючий момент у житті настав для випускників дошкільного закладу та їх батьків. Вчорашні малюки, які ще не вміли розмовляти та самостійно вдягатися, стали сьогоднішніми допитливими випускниками, які вже багато чого вміють: співають, малюють, танцюють, читають, рахують, а головне вміють товаришувати .

Випускні свята зібрали багато гостей у музичному залі дитячого садочка, були серед батьків та працівників дошкільного закладу і шановані гості депутат Київської обласної ради Кузьменко Р.О., міський голова Спичак М.А., заступник міського голови Карпенко Л.С., депутат міської ради Чорненька К.І., завідувач відділу освіти Мартинюк О.В. та головний спеціаліст відділу освіти Дудка Т.В., які привітали діток та їх батьків із таким важливим, таким особливим та незабутнім днем. З цієї нагоди депутат Київської обласної ради Кузьменко Р.О., подарував випускникам солодкі подарунки – смачні торти. Подяки та солодощі від міського голови отримали вихователь старшої «А» групи Степаненко О.К., помічник вихователя старшої «Б» групи Панченко Г.В., а також родини випускників Олексій та Альона Шилохвост, Андрій та Наталія Катеринич. Щиро дякуємо за привітання та сюрпризи.

Випускники довго і з великим нетерпінням чекали свят, терпляче і наполегливо готувалися до них разом з музичним і художнім керівниками ДНЗ Афанасьєвою В.А. та Жиленко О.В., і звичайно ж із своїми вихователями Степаненко О.К., Расюк Ж.В., Дякуючи спільній наполегливій та кропіткій праці свята були просто надзвичайними, хореографічні композиції та дійства, музичні колективні та сольні номери зачаровували своєю красою та самобутністю . Щирі та по - материнському теплі слова прозвучали для випускників та батьків із вуст завідуючої дошкільним закладом Синявської Н.Г.

Ці дні важливі не лише для діток та їхніх родин, але й для працівників закладу , які протягом чотирьох років з особливою теплотою вкладали серця і душі у своїх вихованців. І не так вже й важливо, що їхня щоденна праця і турбота була мало помітною для сторонні, але всі вони праля і кастелянша, завгосп і комірник, двірник і підсобний працівник, кухарі, медична сестра та помічники вихователів разом з педагогічним колективом закладу виростили і виплекали їх, наших випускників.

В добру путь Вам милі лебедята!!!

/Files/images/metodichna/DSCN1868.JPG

/Files/images/metodichna/DSCN1956.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi