• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень дорожнього руху в ДНЗ « Калинка »

Тиждень дорожнього руху в ДНЗ « Калинка »

2016-05-20

/Files/images/metodichna/IMG_20160520_110942.jpg

Тиждень дорожнього руху в ДНЗ « Калинка »

З 16 по 22 травня 2016року в дошкільному навчальному закладі «Калинка » проходив Тижденьдорожнього руху .

В рамках тижня було виконано всі заплановані заходи .

Протягом тижня діяла виставка методичної, художньої літератури та наочних посібників з безпеки дорожнього руху, вихователь – методист Стратійчук М.О. провела консультації для молодих спеціалістів по проведенню занять з безпеки дорожнього руху.

Вихователі всіх груп проводили консультації для батьків з безпеки дорожнього руху на тему: «Поведінка дітей на дорозі – відображення наших звичок», знайомили малят із правилами безпеки на дорозі за допомогою дидактичних, сюжетно – рольових та рухливих ігор, бесід та моделювання ситуацій під час яких закріпили знання з правил дорожнього руху та повторили правила безпечну поведінку на вулиці.

У всіх вікових групах були проведені заняття з безпеки дорожнього руху за тематикою:

- «Безпека на дорозі – безпека життя»;

- «Живи цікаво та безпечно»;

- «Дитина – пасажир».

У інформаційних куточках для батьків були представлені інформаційні буклети «Безпека на дорогах. Цифри та факти " пам’ятки із питань безпеки життєдіяльності та правил надання першої медичної допомоги.

Вихованці старших та середньої групи разом з вихователями здійснили екскурсії на перехрестя та до пішохідного переходу, де спостерігали за правильністю переходу вулиці пішоходами. Свої спостереження та набуті знання діти показали на практичних заняттях з пішохідного переходу. Медична сестра провела консультацію для працівників ДНЗ «Знаю, вмію, врятую» (надання домедичної допомоги, постраждалим внаслідок ДТП).

Кожного тижня у всіх садових групах у ІІ половину дня проводяться заняття з безпеки життєдіяльності, де діти отримують та закріплюють знання з пожежної безпеки, правил дорожнього руху та запобігання травматизму.

Підсумком тижня знань безпеки був перегляд дитячих відеофільмів з безпеки дорожнього руху та бесіди по засвоєнню набутих знань. Всі діти показали хороші результати .

/Files/images/metodichna/IMG_20160520_110125.jpg

/Files/images/metodichna/IMG_20160520_111632.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi