• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Калинчина гуморина в оновленому музичному залі

Калинчина гуморина в оновленому музичному залі

2016-04-08

/Files/images/vesna/DSCF4010.JPG

На дворі квітень – місяць, який завжди дарує тепло, радість та гарний настрій. Милуючись красою природи, її ніжно – зеленими та сніжно – білими барвами душа завмирає в очікуванні дива, хочеться ділитися посмішками та робити добро всім навколо.

У Калинці теж по – квітневому святково та радісно. Все тому, що 8 квітня вся калинчина родина зібралася разом у оновленому музичному залі, який допоміг відремонтувати Депутат Київської Обласної ради, власник заводу «Радіатор» Кузьменко Руслан Олександрович, щоб відсвяткувати Квітневу гуморину. Руслан Олександрович ніколи не залишається осторонь наших проблем, завжди відкликається на наші прохання та допомагає садочку.

Розділити разом нашу радість та відсвяткувати Гуморину до нас завітали поважні гості: мер міста – Спичак Микола Антонович, завідувач відділу освіти – Мартинюк Олена Василівна, депутат міської ради – Чорненька Христина Іванівна.

Діти дарували присутнім дзвінкі пісні, дивували запальними таночками, розповідали гуморески та не переставали дякувати гостям та батькам за розуміння, підтримку, допомогу у вирішенні різних питань щодо покращення життя калинчат в нашому казковому будиночку дитинства. Розважали всіх та задавали тон святу кумедні клоуни. Вони жартували з дітьми та гралися з ними у різні ігри.

На завершення Калинчиної гуморини наші вихованці подарували гостям «мішечки сміху», на згадку про безтурботне дитинство, про не забутній дитячий сміх малят та всіх присутніх. Адже, сміх подовжує життя та робить його веселішим та кращим.

В народі кажуть: «Веселий сміх — здоров'я».

/Files/images/vesna/DSCF3956.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 355

Коментарi