Колективна поїздка до театру

2016-04-05

/Files/images/vistavi/P4050477.JPG

Чому в житті лише турботи, і весь наш час, лиш для роботи?» - як часто кожен з нас ставить перед собою це запитання. Наші будні – це постійна круговерть в якій ми не помічаємо, що життя – швидкоплинне. Як мало часу ми виділяємо собі на відпочинок, а тим паче на культурний відпочинок?

І ось, вирвавшись із обіймів суєти суєт, 5 квітня, всі бажаючі працівники нашого дитячого садка, вирушили до міста Києва.

У малому залі Палацу Україна ми переглянули виставу О.Коломійця «Фараони», і хоча цій комедії вже понад 50 років, але вона не перестає бути актуальною. Адже стосунки між чоловіками та жінками не змінилися. Сьогодні, як і багато років тому ( навіть століть), ми прагнемо знайти порозуміння і геть не розуміємо одне одного! Ми й сьогодні розділяємо життя на "чоловічу" та "жіночу" половини і не замислюємось, що можемо бути щасливими тільки поєднавшись! Тож нова постановка за такою добре знайомою "старою" п'єсою саме про це: про чоловіків, про жінок, і про те, які ми насправді кумедні істоти – люди.

Всі ми, захоплювались майстерною грою відомих акторів, отримали безліч позитивних емоцій, та, незважаючи на жанр твору, мудрих думок.

На цьому наша мандрівка не закінчилась. Ми милувалися вечірніми пейзажами міста Києва, прогулялися Майданом Незалежності та віддали свою шану Героям Небесної Сотні.

Стомлені, але задоволені та щасливі ми поверталися додому, де нас знову чекає вир нашого буття, після такого чудового відпочинку. Всю дорогу ми ділилися своїми не забутніми враженнями, плануючи свої майбутні колективні поїздки.

/Files/images/vistavi/P4050480.JPG

/Files/images/vistavi/P4050485.JPG

/Files/images/vistavi/P4050502.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi