• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Незвичайне свято дитячої книги в " Калинці"

Незвичайне свято дитячої книги в " Калинці"

2016-04-04

/Files/images/vistavi/DSCF3918.JPG

Комп’ютерний настав нестримний час,
Прогрес такий, що годі і встигати.
І щось, звичайно, зміниться для нас,
Але не зможе людство не читати.

Наш час - час великих досягнень науки, техніки, час чудових відкриттів. Але із всіх чудес, створених людиною, найбільшим залишається книга. У книзі знаходиться величезний духовний світ людства. Книга - наймогутніший та найуніверсальніший засіб спілкування людей, народів, поколінь. Її називають єдиною машиною часу, за допомогою якої можна подорожувати в небачені країни, у минуле, у майбутнє й сьогодення... Книга - вірний і незмінний наш супутник. Вона залишається головним джерелом, з якого ми черпаємо знання. Недарма кажуть: «Читайте! І нехай у вашім житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоч однієї сторінки з нової книги!»

Всебічний розвиток дитини в ранньому дитинстві - запорука її успішного майбутнього. Важливу роль у розвитку людини будь-якого віку грає читання книг, адже завдяки книгам ми пізнаємо світ, як реальний, так і придуманий, чогось вчимося, вдосконалюємось. Проте, зараз, практично з самого народження, дитину супроводжує не книга, а комп’ютер, телевізор, планшет і т.п.

У час стрімкого технічного прогресу все ж потрібно прищеплювати любов до книги з раннього дитинства, важливо, щоб дитина і книга продовжували та супроводжувати один одного протягом всього життя.

2 квітня - міжнародний день дитячої книги, тому 4 квітня з цієї нагоди та в рамках акції « Читаємо для дітей» до нашого дитячого садочка завітало багато гостей: Мартинюк Олена Василівна – завідувач відділу освіти, депутати Ржищівської міської ради – Апостол Світлана Миколаївна, Папіженко Оксана Іванівна, Кушнір Максим Сергійович, Прохоренко Артем Миколайович та Терещенко Андрій Григорович. Всі гості, як і годиться прийшли не з пустими руками, вони подарували дітям чудові, корисні та яскраві книги . Запрошені знайомилися та розмовляли з дітками, читали казки, відповідали на запитання дошкільнят, а запитань у наших чомучок було ой, як багато. Для дітей ясельної групи Апостол С.М. підготувала справжнє свято – День народження книги.

Чудова атмосфера панувала в кожній групі. Було цікаво не лише дітям, а й нашим гостям. Кожен отримав заряд позитивної енергії та хороший настрій, дорослі поринули у світ дитинства та добра.

Щиро дякуємо всім за участь у акції та подарунки. Ми завжди будемо раді бачити Вас у нашому дитсадку.

/Files/images/vistavi/DSCF3941.JPG

/Files/images/vistavi/DSCF3926.JPG

/Files/images/vistavi/DSCF3914.JPG

/Files/images/vistavi/DSCF3933.JPG

/Files/images/vistavi/DSCF3921.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi