• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна рада на тему : «Логіко – математичний розвиток дітей дошкільного віку»

Педагогічна рада на тему : «Логіко – математичний розвиток дітей дошкільного віку»

2016-03-31

/Files/images/metodichna/DSCF3909.JPG

Відповідно до річного плану нашого закладу 31 березня відбулася педагогічна рада на тему : «Логіко – математичний розвиток дітей дошкільного віку», яка стала підсумком тематичної перевірки «Аналіз ефективності різних видів роботи з логіко- математичного розвитку дітей дошкільного віку». На педагогічній раді заслухали наказ завідувача Синявської Н.Г. про результати тематичної перевірки. Особливу увагу, Наталія Григорівна, звернула на заходи щодо покращення роботи з дітьми з логіко – математичного розвитку.

Крім цього було розглянуто питання доцільністі використання проектів та презентацій в логіко - математичному розвитку дітей. Педагоги активно обговорювали це питання, обмінювалися думками, вносили пропозиції. Кожен мав свою точку зору, проте ніхто не заперечував, що ІКТ, мультимедійні презентації та проекти є необхідними в організації сучасного навчально – виховного процесу та позитивно впливають на логіко – математичний розвиток дітей.

Вихователь ІІ молодшої «Б» групи Моторна Н.М. ознайомила колег з своїми надбаннями та відмітила важливість даної теми в всебічному розвитку особистості.

Завершенням педради стала ділова гра «Творчий педагог – творча дитина». Спеціалісти, які вивчають творчість, відзначають, що логіка і творчість взаємопов’язані.

Педагоги виконували різноманітні завдання, проявляючи свою творчість фантазію та логіку.

Педагогічна рада була цікавою та плідною.

/Files/images/metodichna/DSCF3904.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1400

Коментарi