• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Як Зима з Весною в Калинці зустрічалися"

"Як Зима з Весною в Калинці зустрічалися"

2016-02-15

/Files/images/zahodi/DSCF3610.JPG

"Як Зима з Весною в Калинці зустрічалися"

15 лютого з давніх – давен святкують Стрітення. Вважається, що саме цього дня відбувається зустріч зими з весною, якщо зима переможе то ще буде холодно , а якщо весна – то дні ставатимуть теплішими .

Вже традиційно склалося у нашому дошкільному закладі проводити спортивну розвагу в день Стрітення. Учасниками змагань були вихованці старших груп, а організувала та провела дійство інструктор з фізкультури Васильчик К.В. разом з двома колоритними гостями свята: Зимою – Степаненко О.К. та Весною - Мартинюк М.О., музичним та художнім керівниками Афанасьєвою В.А. та Жиленко О.В.

Весело та цікаво проходив спортивний захід: конкурси , естафети , ігри , екскурс до витоків свята та його традицій , художні номери . Команди по черзі вправно та завзято виконували завдання Зими і Весни , вшановуючи кожну пору року. У залі не залишилося байдужих ні серед гравців ні серед вболівальників.

Перемогу у змаганні звичайно одержала дружба. За результатами розваги гідрометцентр « Калинки » обіцяє всім чудову погоду із почерговою зміною прохолодніших днів на тепліші .

/Files/images/zahodi/DSCF3602.JPG

/Files/images/zahodi/DSCF3612.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi