• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар – практикум «Використання проектів та презентацій у навчально – виховній роботі ДНЗ »

Семінар – практикум «Використання проектів та презентацій у навчально – виховній роботі ДНЗ »

2016-02-01

/Files/images/zahodi/DSCF3526.JPG

1 лютого 2016 року в ДНЗ «Калинка» відбувся семінар – практикум «Використання проектів та презентацій у навчально – виховній роботі ДНЗ ».

У рамках семінару логопед Комар Л.В. провела заняття з дітьми логопедичної групи на тему «Автоматизація звука Ш». Під час роботи було використано мультимедійну презентацію, яка привернула увагу малюків та покращила закріплення вивченого матеріалу.

В процесі роботи педпрацівники ділилися досвідом роботи з даного питання. Вихователь середньої групи Захарченко А.О. продемонструвала презентацію «Вода – основа життя», та розповіла, як можна її використати на занятті. Бауман С.Ю. – вихователь групи раннього розвитку, познайомила присутніх з мультимедійною презентацією з гендерного виховання «Я – хлопчик, Я – дівчинка».

Варто зазначити, що вдало створена презентація допомагає розвивати у малюків допитливість, зібраність, зосередженість та покращує сприймання та засвоєння матеріалу,сприяє розвитку пізнавальної активності.

Практичну частину семінару провела вихователь – методист Стратійчук М.О., яка познайомила педагогів з можливостями та перевагами програми Power Point. Також дала практичні поради щодо створення презентацій та використання їх у роботі, наголосивши при цьому, що головне у цій роботі практичні навички, які потрібно постійно вдосконалювати.

Семінар завершився годиною спілкування « Використання проектів та презентацій в роботі ДНЗ », кожен з педагогів взяв участь в обговоренні даного питання, адже на даний час воно є актуальним. Всі були єдині в думці, що мультимедіа є виключно корисною і плідною навчальною технологією, завдяки притаманній їй якості інтерактивності, гнучкості і інтеграції різноманітних типів мультимедійної навчальної інформації. Мультимедійні засоби навчання є перспективним і високоефективним інструментом, що дозволяє надати масу інформації у більшому об’ємі, ніж традиційні джерела інформації і їх необхідно використовувати в своїй роботі.

/Files/images/zahodi/DSCF3543.JPG

/Files/images/zahodi/DSCF3539.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi