Новорічні ранки в "Калинці"

2015-12-24

/Files/images/noviy_rk/DSCF3431.JPG

У « Калинці » весело та по святковому гамірно , панує чудовий настрій та казкова атмосфера , калинчата святкують новорічне свято, найулюбленіше свято всіх дітей.

Коридори , групові кімнати та музичний зал дошкільного закладу святково прикрашені , все навколо в очікуванні дива . Заслуга в цьому всіх без виключення працівників дошкільного закладу, які власноруч і прикраси виготовляли та креативні ідеї для декору в життя втілювали .

З 22 по 24 грудня проходили новорічні святкові ранки у кожній віковій групі. Кожне свято унікальне та неповторне , насичене художніми композиціями, піснями, іграми та конкурсами .Святковий настрій дітям та гостям дарували казкові герої, ролі яких майстерно виконували : вихователі Степаненко О.К., Мартинюк М.О., Капушева Т.О., інструктор з фізкультури Васильчик К.В., завгосп Криволап В.І.

Дбають про те , щоб кожне свято було особливим та неперевершеним вихователі та помічники вихователів кожної з груп, а також музичні керівники Афанасьєва В.А. та Жиленко О.В. Не стоять осторонь та активно беруть участь у святах та повсякденному житті садочка батьки, братики та сестрички наших вихованців . Завжди із задоволенням та ентузіазмом і атрибути до художнього номера підготують, і святкову композицію до виставки виготовлять, і роль у святковому дійстві виконають .

Надзвичайне різноманіття образів подарувало незабутні враження , чудовий настрій та казкову атмосферу всім гостям .

Хочемо висловити щиру подяку депутату Верховної Ради України Онищенку Олександру Романовичу за те , що торбинка Дідуся Мороза, була щедра на солодкі подарунки для дітвори .

З Новим роком! Наближається свято і все частіше звучать ці вітання: «З Новим роком!» А в душі оживає казка. То ж хай у кожного з Вас буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям, добром та дивами.

Щасливого Нового року всім бажають вихованці та працівники ДНЗ «Калинка»!

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi