Свято " Мій рідний край, моя Вкраїно"

2015-10-20

/Files/images/patrotichna/DSCF2914.JPG

Нам пощастило народитися на Київщині, в самому серці України. Це наш рідний край, де гостинні люди, мальовничі міста і села з багатовіковою історією, насичені духом патріотизму й любові до Батьківщини.

Цього тижня ми відзначаємо День Київщини і саме до цієї події у ДНЗ «Калинка» запланована низка заходів.

20 жовтня відбувся святковий ранок ««Мій рідний край, моя Вкраїна», який підготувала та провела разом із своїми вихованцями Захарченко Альона Олександрівна.

Діти поринули у захоплюючу мандрівку стежками рідного краю, використовуючи казкове дерево, на гілочках якого висіли сині та жовті конверти із завданнями, які асоціювалися з українськими стягами. Малята з цікавістю та захопленням слухали легенди про символи нашої держави, з гордістю розповідали вірші про рідний край та місто Київ, виконували гімн України та співали дзвінкоголосі пісні.

Хореографічні композиції, підготовані хореографом Жиленко О.В. стали родзинкою свята. Кожен таночок був незвичайним та особливим, відображав в собі любов до України та до рідного краю.

Несподіванкою для всіх став гість, наш земляк, учасник АТО, Мегеда Юрій, який із захопленням та гордістю дивився на виступи наших малят. Адже саме заради їх мирного та щасливого дитинства він з своїми побратимами захищає нашу неньку-Україну.

Кожен з дітей прагнув хоча б доторкнутися до нього, адже ця людина – герой.

На закінчення свята діти разом з вихователем та гостем сплели павутинку дружби, яка стала символом миру на всій Землі та благополуччя і спокою у рідному краї .

Любімо свій рідний край , цінуймо те, що над нами зараз хоч і не зовсім безхмарне, проте, мирне небо, що мова наша українська бринить у серцях людей, що ми маємо прекрасну, незалежну державу, і живемо в чудовім краю, що носить горде ймення – Київщина.

/Files/images/patrotichna/DSCF2942.JPG

/Files/images/patrotichna/DSCF2917.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi