Посвята в козачата

2015-10-12

/Files/images/ukrana/DSCF2854.JPG

Осінь багата та щедра не лише своїми дарами, а й святами. Зовсім скоро, 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва ми будемо відзначати День захисника́ Украї́ни.

У нашому дошкільному навчальному закладі завжди шанували українські традиції тому, напередодні цих свят, 12 жовтня, відбувся захід, що мав назву «Посвята в козачата». Його підготувала та провела інструктор з фізичної культури Васильчик Катерина Валентинівна.

Дві команди хлопчиків старших груп, що мали козацькі назви: «Шабля» та «Булава», змагалися у спритності, сміливості та відвазі. Для того, щоб стати справжніми козаками, вони долали різні перешкоди: ходили по канату, перестрибували підводні камені, стрибали на баских конях, робили заготовку продуктів для справжнього українського борщу та «перевозили мішки із сіллю».

Дівчатка також не стояли осторонь, вони прокладали шлях до серця козаків, змагаючись у швидкості змотування стрічечки, на кінці якої було сердечко – сувенір, яке вони дарували своїм козакам.

Глядачі – вболівальники були дуже активними, брали участь у конкурсах та аплодували учасникам.

Пройшовши всі випробування наші калинчата довели, що вони справжні козаки, які здатні захищати свою рідну Україну.

Свято видалося напрочуд веселим та яскравим. Всі отримали позитивні емоції та підняли свій патріотичний дух.

/Files/images/ukrana/DSCF2820.JPG

/Files/images/ukrana/DSCF2857.JPG
/Files/images/ukrana/DSCF2869.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 312

Коментарi