• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичне об»єднання на тему: «Організація трудової діяльності у системі роботи з соціально – морального та емоційно – ціннісного розвитку».

Методичне об»єднання на тему: «Організація трудової діяльності у системі роботи з соціально – морального та емоційно – ціннісного розвитку».

2015-04-29

/Files/images/zahodi/IMG_2472.JPG

29 жовтня в дошкільному навчальному закладі «Калинка» пройшло методоб»єднання на тему: «Організація трудової діяльності у системі роботи з соціально – морального та емоційно – ціннісного розвитку».

Педагоги мали змогу переглянути заняття з господарсько – трудової праці на тему «Допоможемо двірнику», яке підготували вихователі середньої групи Расюк Ж.В., та Степаненко О.К., яка майстерно виконала роль двірника.

Діти допомогли двірнику позбирати сміття на майданчику, висаджували та поливали квіти на території дитсадка, повторюючи при цьому назви квітів, їх будову, правила посадки. Кожен малюк прагнув брати участь у роботі.

На закінчення заняття діти, тримаючись за руки, слухали спів пташок, насолоджуючись красою, яку вони створили власними руками.

Для дитячого садка група зробила чудовий подарунок – двох лебедів, виготовлених із автомобільних шин, які прикрасили собою ігровий майданчик.

Другою частиною методичного об'єднання було проведення ділової гри «Організація трудової діяльності в ДНЗ», яку підготувала та провела вихователь – методист Стратійчук М.О.

Під час гри вихователям було запропоновано розкрити зміст понять «трудове виховання» та «трудове навчання», класифікувати трудові навички дітей, дати рекомендації для вирішення проблем індивідуальних особливостей трудової діяльності дошкільника, розробити пам’ятки для батьків з питань трудового виховання, а також педагоги змагалися у знанні приказок та прислів’їв про працю та її значення в житті людини.

Заключним питанням методоб»єднання була година спілкування на тему: «Трудова діяльність та її значення для успішної соціалізації в житті дитини». Педагоги висловлювали свої думки з даного питання та робили висновки для подальшої роботи.

/Files/images/zahodi/IMG_2444.JPG

/Files/images/zahodi/IMG_2431.JPG

/Files/images/zahodi/IMG_2475.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 18

Коментарi