• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки по правилах поводження із виявленими підозрілими та вибухонебезпечними предметами

Тиждень безпеки по правилах поводження із виявленими підозрілими та вибухонебезпечними предметами

2014-02-10

/Files/images/bezpeka/image.jpg

З 03 лютого по 10 лютого в дошкільному закладі пройшов Тиждень безпеки по правилах поводження із виявленими підозрілими та вибухонебезпечними предметами. На протязі тижня були проведені різні заходи, а саме:

1. 04.02.2015р .вихователь- методист Рябокляч В.П .провела консультацію з педагогічними працівниками « Правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами».

2.Розробила та розповсюдила серед персоналу ДНЗ пам»ятку« Правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами », а вихователі розповсюдили пам»ятки серед батьків вихованців ДНЗ.

3. Вихователі груп поповнили інформаційні групові куточки для батьків інформацією про правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами.

4. Провели бесіди з дітьми всіх дошкільних груп про правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами.

5. Провели бесіди з батьками вихованців про правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами.

6.В зв»язу із ситуацією , що склалася педагогічний колектив ДНЗ вирішив обов»язково та ретельно обстежувати територію перед проведенням екскурсій та пішохідних переходів за межі дошкільного закладу.

7. На сайті закладу в сторінці безпеки розміщено інформацію про правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами.

/Files/images/bezpeka/image (2).jpg/Files/images/bezpeka/image (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi