• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Теоретично-практичний семінар " Психологічний комфорт та толерантність в колективі "

Теоретично-практичний семінар " Психологічний комфорт та толерантність в колективі "

2014-11-12

/Files/images/zahodi/DSC02679.JPG

Ні для кого не секрет , що більшу частину свого життя ми проводимо в колективі , серед колег , а тому прагнемо , щоб таке перебування було максимально комфортним , колектив був дружним і надійним, а спілкування толерантним і приємним.

12 листопада в дошкільному навчальному закладі «Калинка» , в рамках Всеукраїнського тижня права та відповідно до річного плану роботи ДНЗ відбувся теоретично- практичний семінар «Психологічний комфорт та толерантність в колективі», який підготувала та провела психолог ДНЗ «Калинка» Папіженко Т.Д.

Тетяна Дмитрівна підготувала різноманітні практичні вправи, які були спрямовані на вивчення психологічного мікроклімату в колективі, на виявлення неформальних лідерів, на вироблення навичок толерантного спілкування з колегами, на вміння довіряти та підтримувати один одного.

Педагоги з великим задоволенням брали участь у запропонованих психологом практичних завданнях, які крім користі для подальшої діяльності колективу принесли ще хороший настрій та психологічне розвантаження в середині робочого тижня.

/Files/images/zahodi/DSC02659.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 498

Коментарi