" Випускний бал"

2014-05-28

/Files/images/zavduvacha/DSC02074.JPG

28 травня прозвучав випускний вальс для старших груп дошкільного навчального закладу « Калинка» .

Такий важливий, зворушливий , особливий та надзвичайно хвилюючий момент у житті настав цього дня для випускників дошкільного закладу та їх батьків .Вчорашні малюки , які ще не вміли розмовляти та самостійно вдягатися , стали сьогоднішніми допитливими випускниками , які вже багато чого вміють : співають , малюють , танцюють , читають , рахують , а головне вміють товаришувати .

Сьогоднішнє свято зібрало багато гостей у залі будинку культури , були серед батьків та працівників дошкільного закладу і шановані гості міський голова Спичак М.А.,заступник міського голови Карпенко Л.С. , завідувач міським відділом освіти Мартинюк О.В.,які привітали діток та їх батьків із таким важливим , таким особливим та незабутнім днем .З цієї нагоди подарували дошкільному закладу газонокосарку та пральну машину.

Випускники довго і з великим нетерпінням чекали сьогоднішнього дня , терпляче і наполегливо готувалися до нього разом з музичним і художнім керівниками ДНЗ Афанасьєвою В.А. та Жиленко О.В., і звичайно ж із своїми вихователями Расюк Ж.В. та Захарченко А.О. Щоб сьогоднішнє свято стало незабутнім для діток свої зусилля та творчі здібності у нього вклали Фея – Стратійчук М.О. , Незнайко– Ткачук М.Д. , та Мері Попінс – Папіженко Т.Д. Дякуючи спільній наполегливій та кропіткій праці свято було просто надзвичайним , хореографічні композиції та дійства , музичні колективні та сольні номери зачаровували своєю красою та самобутністю . Щирі та по - материнському теплі слова прозвучали сьогодні для випускників та батьків із вуст завідуючої дошкільним закладом Синявської Н.Г.

Цей день важливий не лише для діток та їхніх родин , але й для працівників закладу , які протягом чотирьох років з особливою теплотою вкладали серця і душі у своїх вихованців . І не так вже й важливо , що їхня щоденна праця і турбота була мало помітною для сторонніх , але всі вони праля і кастелянша , завгосп і комірник , двірник і підсобний працівник , кухарі ,медична сестра та помічники вихователів разом з педагогічним колективом закладу виростили і виплекали їх наших випускників .

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi