Теоретично-практичний семінар

2014-02-27

/Files/images/taras_shevchenko/DSC01517.JPG

27 лютого в дошкільному навчальному закладі «Калинка» відбувся теоретично- практичний семінар « Щоб здоровими зростати -корисну їжу слід вживати».

У практичній частині семінару було проведено заняття з валеології у середній групі « Я сам режисер свого здоров»я», яке показала вихователь Богатир С.М. Заняття проходило у вигляді кінозйомок фільму про збереження та зміцнення здоров»я , в ході якого діти виконували фізичні вправи, дивилися лялькову виставу про хвороботворних мікробів. Під час дидактичних ігор вихованці ділилися знаннями про вітаміни ,про користь фруктів та овочів. В заключній частині заняття діти самі спробували зробити вітамінний овочевий салат, це завдання їм дуже сподобалось.

Теоретична частина семінару була побудована у формі відкритого мікрофону. Доповідачі Моторна Н.М. та Степаненко О.К. із власного досвіду та досвіду роботи дошкільного закладу розкривали питання « Підвищення рівня педагогічної культури батьків щодо формування здорового способу життя». В процесі роботи над зазначеним питанням педагоги детально зупинилися на 4 компонентах здоров»я :фізичним,психічним,духовним та соціальним та розробили пам»ятку із формування здорового способу життя для родини.

Семінари такого типу приносять неабияку користь педагогам , дітям та батькам.

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi

  • Карпенко Л. С.

    2014-03-14 15:50:12

    Цікавий семінар.З задоволенням би побувала аби інформація про проведення була напередодні...